KSD Groep   Opleidingssoftware   Competentiesoftware   E-Learning   Outsourcing   Contact
   

Opleidingssoftware
Home
Oplossingen »
Producten »
Support
Nieuws
Zoeken
Aanvragen
Brochure(s)
Demonstratie op lokatie
Lunch Bijeenkomsten

Advertisement
Nieuws
Viper® Opleidingssoftware in de Cloud Afdrukken E-mail

Image

Mei 2012 - Tegenwoordig gaat alles in de cloud; Althans als u daarvoor kiest. Viper® Opleidingssoftware draait probleemloos in het internet. U kiest; u bepaald; gaat u voor de Online versie of voor de OnPremise versie? 

Lees verder...
 
Centric kiest voor KSD Groep Afdrukken E-mail

Image

Centric, één van de grootste ICT-dienstverleners van de Benelux, heeft twee opleidingsinstituten welke gezamenlijk hebben gekozen voor de oplossingen van KSD Groep.

Lees verder...
 
Krachtenbundeling: KSD Groep & CEBES voor de Veiligheidregio’s Afdrukken E-mail

Eindhoven/Weert, februari 2008 - Onlangs hebben KSD Groep en CEBES overeenstemming bereikt over een samenwerking, waarbij deze markt gezamenlijk wordt benaderd.

Lees verder...
 
KSD Groep op de HRM Live! 2008 Afdrukken E-mail

Image

Eindhoven, februari 2008 - Op 5 en 6 maart a.s. presenteert KSD Groep haar nieuwste innovaties en laatste ontwikkelingen op het kennis en netwerkevent HRM Live! in de RAI Amsterdam.

 
Nieuwe versie KSD Backoffice 2008.1 Afdrukken E-mail

Eindhoven, februari 2008 - Onlangs hebben wij een nieuwe versie van het succesvolle cursusadministratie systeem KSD Backoffice uitgebracht. Het bevat nieuwe functies en heeft een integratie met de webversie. Door gebruik van Microsoft technologiën is een integratie met uw website of intranet eenvoudig geworden.

Lees verder...
 
KSD Groep introduceert de Compact versie 2007 Afdrukken E-mail

Eindhoven, juli 2007 - Speciaal voor de startende en kleinere cursusinstituten, hebben wij ons succesvolle cursusadministratie pakket KSD® Backoffice uitgebreid met een Compact versie.
Kortom uw cursusadministratie "Professioneel + Voordelig" geregeld.

Lees verder...
 
KSD op de Performa 2007 Afdrukken E-mail

Image

Eindhoven, juli 2007 - Natuurlijk staat KSD ook dit jaar weer op de Performa 2007 vakbeurs op 3 en 4 oktober a.s. . De divisie Opleidingssoftware presenteert de nieuwste Backoffice en Weboffice producten.

Lees verder...